søndag

10 års jubileumskonsert 15. november kl 19

- Ei kavalkade av minnerike hendelser -
Hallingdal Gospelkor med gjesteartister

Gol Kyrkje - Søndag 15. november kl. 19:00

Arkivbilde: Det store korslaget med B'karadn - Ronjas Opening.

Band: Lars Jonas Berg,  Audun Sporsheim, Espen Bergo.
B-karad'n * Gol janitjarband * Leif Inge Reime * Målfrid  Breivik
Dirigenter: Paschal Ogoti Nyangoto, Audun Flaen,  Gunn Ragnhild Stigen

Det starta i 2005 med Paschal Ogoti Nyangoto som musikalsk leder, Og under ledelse av Paschal tar vi dere med på en reise i svingende gla'gospel der det er lett å bli revet med. 

En av de store hendelsene til koret var konserten med Jessy Dixon og Elsa Harris i 2009. Vår dirigent var da Sigurd Tunestveit. Her kommer det noen riktige godbiter; Lean on me, Highway to heaven og I wish I could have been there. Med høy gospelfaktor, og under ledelse av vår nåværende dirigent Gunn Ragnhild Stigen, synger vi sammen med gjestekorister fra B-Karad'n.

I forbindelse med stamvegsaka ble det en konsert for Riksveg 7. Rock'n roll i Blues Brother-stil med gjestesolister Leif Inge Reime, Målfrid Breivik akompanjert av Gol Janitsjar orkester. Se opp for rykninger i dansefoten. - Dette blir gøy! Hallingdal Gospelkor er korister og under ledelse av Gunn Ragnhild Stigen. 
Riksveg 7: Målfrid Breivik og Hallingdal Gospelkor -  Think Think

Våren 2011 kom Det Store Korslaget, - et samarbeidsprosjekt mellom gospelkoret og B`karadn frå Ål. Det ble ei revylignende forestilling med humorstisk snert, og vi spilte for tre fulle hus.
Sammen med B-Karad'n synger vi Ronjas opening, Bruremars frå Lødingen, Reis meg opp. I tillegg Troubles of this world med gjestesolist Ola Eikre og B-Karad'n. 


Det store korslaget med B-Karad'n

Senere ble det seminar med den kjente gospeldirigienten Martin Alfsen fra Reflex. Vi fikk med oss mange sanger som vi har brukt både titt og ofte. Under ledelse av Gunn Ragnhild Stigen synger vi noen av favorittene; On my way, A little time, Gi oss fred og Let him roll. 
Andre vakre sanger dere får høre er Seasons of love, Down in the river to pray, Awesome God og In Christ alone. 

Vi håper mange gamle og nye publikummere vil bli med oss og mimre denne kvelden.

Det er mulig å forhåndskjøpe billetter på stand på Kremmartunet i løpet av høsten. Eller kjøpe i døra den 15. november. Voksen kr 150, barn kr 100.

Vi er inne i en hektisk øvingsfase og gleder oss til konsertdagen! Og vi satser på at kirketaket skal løfte seg. 


1 kommentar: