onsdag

Hendelsen med Brageteateret 4. og 5. april

Brageteateret på øving med et annet kor før turneen starter.
2 forestillinger i Hallingdal!!

Fredag 4. april kl 19:30 - Pers Hotell, Gol
Lørdag 5. april kl 19:00 - Geilo Kulturkyrkje

KJØP BILLETTER HER:  http://brageteatret.no/hendelsen
...
Med Det Norske Teatrets stjerne Heidi Gjermundsen Broch og filmskuespiller Rolf Kristian Larsen i rollene presenterer Brageteatret Hendelsen. Et unikt teaterprosjekt hvor teaterkunst og kormusikk smeltes sammen i en spennende forestillingsform!

10 buskerud-kommuner får besøk av denne mektige forestillingen, og på hvert sted spiller et lokalt kor hovedrollen.
I Gol og Hol står vi på scenen sammen med Hallingdal Gospelkor og Kor i Høve!

I Hendelsen er handlingen lagt til et lokalsamfunn der presten Claire arbeider med inkludering og samhold. Et av tiltakene hennes er å danne et kor der det er plass til alle.

Når vi kommer inn i historien har koret vært utsatt for en forferdelig hendelse: En dag dukket en ukjent ung mann opp på en øvelse og skjøt flere kormedlemmer.
I etterkant har Claire sterk skyldfølelse for at hun ikke klarte å forhindre den grusomme handlingen. Hun var korets leder, hun ba ham inn, og hun overlevde…
I bearbeidelsen av den traumatiske hendelsen er Claires behov for å forstå gjerningsmannen så sterkt at hun oppsøker en rekke personer som på ulikt vis har kunnet påvirket den unge mannens utvikling. Til slutt gjenstår det å oppsøke gjerningsmannen selv.

HENDELSEN forteller om empatiens utilstrekkelighet, om hvordan et samfunn leger sine sår og om hvordan man kommer seg videre etter en ubegripelig hendelse.

Varighet ca 1 time og 10 min.

Les mer om forestillingen på våre hjemmesider:
www.brageteatret.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar